GraveDigger Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 (edytowane) Ja mam takie pytanko bo nie mogę się połapać w róznicy cen obudowy Szefa BA-01B-B-SL : Na Angela.pl po 515 z 410 W zasiłką Na Acris.pl po 489 z 410 W zasiłką Na Sirius.pl po 542 z 360 W zasiłką Wie ktoś skąd takie różnice? I czy ktoś ma może tą obudowe i co o niej sądzi. :) EDIT: Nikt naprawde nie wie :wink: Edytowane 22 Maja 2005 przez GraveDigger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 zauważyłeś, że różnią się zasilacze dodawane wraz z obudową? stąd te różnice cenowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GraveDigger Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 No dobra, ale... W Angeli jest DF, natomiast w Acris SF i tu jeszcze sie mogę zgodzić że w tym drugim jest taniej (swoją drogą nigdzie nie mogę zobaczyć/kupić samego zasilacza 410-212 DF --> zawsze są SF), ale dlaczego w Siriusie jest najdrożej i to z 360W zasiłką :blink: (dlatego że jest w ATX 2.03 :blink: ??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...