Adam_TVS Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 No właśnie, tak jak w temacie. :) Ja zastanawiam się nad Samsungiem C100, Siemensem C60 i Sony Ericson T230 albo T290i. Jak sądzicie co będzie najlepsze? A może jeszcze coś innego ?:) Proszę o pomoc, nie znam sie na telefonach a mam czas do poniedzialku. Szukałem na necie ale sam już nie wiem co by bylo najlepsze. Kasy mam tak do 200 zł. Z góry dzięki. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Z wymienionych modeli wybierz T290. Będzie miał najwięcej funkcji, dobrą baterie i jest lepszy - bardziej dopracowany w porównaniu z T230. A jak masz możliwość kupić telefon w salonie czy sklepie firmowym to dostaniesz płytę Kayi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 No i właśnie też tak na T290 sie nastawiłem raczej :) Przemawia za nim to ze dlugo wytrzymuje :) I jest w miare ładny :) A z podlaczeniem do kompa nie bedzie problemu ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...