assan Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 (edytowane) Witam. Kilka tygodni temu kupiłem nagrywarkę DVD LG ( jak w temacie ). Niestety mam pewne zastrzeżenia , co do jej działania - dość często po włożeniu do napędu płyta kręci się jak szalona i "trzepie" na wszytsie strony. Z reguły po restarcie komputera zaczyna chodzić normalnie ( jednak po nagraniu jednej płyty przestaje widzieć kolejne , lub zachowuje się jak to opisałem wcześniej ). Dodam , że w momencie restartowania komputera słychać "puknięcie" :oops: wewnątrz napędu. Czy ktoś może miał już podobny problem ?? Edytowane 21 Maja 2005 przez assan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 tmam ta nagryware i jest bardzo cicha. nie rozpedza sie na max i nic nie trzepie...moze masz nie przykrecona do obudowy hmm albo kiepskie plyty jezeli nie to nadaje sie raczej na gware bo takie cuda nie maja prawa wystepowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...