Skocz do zawartości
Brush

Spalil Sie Wiatrak Jaki Dp Geforce2 Mx400

Rekomendowane odpowiedzi

o ile mi wiadomo to ogolnie przyjeta zasada na forum jest ze nie mozna pisac swoich postow jeen pod drugim , istnieje taka opcja jak "zmień" wiec stosuj ja.... .

A teraz do rzeczy na twoja grafe (a takze i moja) polecam ci pasywnego

Zalmana NB-47 ktory napewno bedzie dobrze chlodzil twoja grafe sam mam ta grafe ale 'żółtego' zalmanika ktory mimo wszystko jest b.dobry i nic nie pierdzi dodatkowo w kompie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema wszystkim!

Może mnie wyziejecie ale ja jestem troche wymagający i jak mi się spalił wentyl co się okazało po paru dniach.

Założyłem wentyla od zasilacza 80x80x20 chyba i chodzi i chłodzi pamiątki i chipset jak toś zechce moge podrzucić foto beta 1 teraz jest beta 2 ale nie chce mi się karty ruszać jedyna sprawa to przyklejona na gluta łopatka wirnika bo mi się ułamała jak palca włożyłem. Ale takt GPU 199/245MhZ Pamiątka 167/205MhZ według mnie to przyzwoite OC na tego starocia ale będę instalował starsze stery bo mam foreware 81... i zainstaluje 43.... Most Wanted chodzi mi na 1024 x 768 a tnie się tylko na początku wyścigu przez 5 skeund ale filmik się nie tnie. teraz zamierzam robić beta 3 czyli 2 wentyle 80x80x10 podstawka i chłodzenie całej karty gotowe z góry nad dołem będzie myślane w beta 4.

PS. jak miałem spalony wiatrak to go ziełem przez dziure od śledzia wyjąłem bo tylko mi się grzał i szło na chipset a jak wyjmiesz

wtyczke od niego z karty przynajmniej u mnie tak było to się system nie uruchamiał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi