Brush Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 mam proble mspalil mi sie wiatrak do geforce2mx 400 64mb i nei wime jaki wiatrak kupic moze ktos dac linka do allegro tez mile widziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 mam proble mspalil mi sie wiatrak do geforce2mx 400 64mb i nei wime jaki wiatrak kupic moze ktos dac linka do allegro tez mile widziane 1456566[/snapback] Załóż sobie pasywne chłodzenie, i nigdy się nie popsuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Albo skocz do najbliższego sklepu z częściami elektronicznymi i kupisz tam taki wiatraczek za 10 PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikaar Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Jak bardzo się grzeje chipset od tej karty? tzn. ile watów ciepła muszę z niej odprowadzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikaar Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 może źle się wyraziłem :oops: ile watów ciepła emituje GPU tej karty? o ile podniesie się ta wartość po podniesieniu napięcia o 0,3V? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro_s Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 o ile mi wiadomo to ogolnie przyjeta zasada na forum jest ze nie mozna pisac swoich postow jeen pod drugim , istnieje taka opcja jak "zmień" wiec stosuj ja.... . A teraz do rzeczy na twoja grafe (a takze i moja) polecam ci pasywnego Zalmana NB-47 ktory napewno bedzie dobrze chlodzil twoja grafe sam mam ta grafe ale 'żółtego' zalmanika ktory mimo wszystko jest b.dobry i nic nie pierdzi dodatkowo w kompie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leho_13 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Siema wszystkim! Może mnie wyziejecie ale ja jestem troche wymagający i jak mi się spalił wentyl co się okazało po paru dniach. Założyłem wentyla od zasilacza 80x80x20 chyba i chodzi i chłodzi pamiątki i chipset jak toś zechce moge podrzucić foto beta 1 teraz jest beta 2 ale nie chce mi się karty ruszać jedyna sprawa to przyklejona na gluta łopatka wirnika bo mi się ułamała jak palca włożyłem. Ale takt GPU 199/245MhZ Pamiątka 167/205MhZ według mnie to przyzwoite OC na tego starocia ale będę instalował starsze stery bo mam foreware 81... i zainstaluje 43.... Most Wanted chodzi mi na 1024 x 768 a tnie się tylko na początku wyścigu przez 5 skeund ale filmik się nie tnie. teraz zamierzam robić beta 3 czyli 2 wentyle 80x80x10 podstawka i chłodzenie całej karty gotowe z góry nad dołem będzie myślane w beta 4. PS. jak miałem spalony wiatrak to go ziełem przez dziure od śledzia wyjąłem bo tylko mi się grzał i szło na chipset a jak wyjmiesz wtyczke od niego z karty przynajmniej u mnie tak było to się system nie uruchamiał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 a kogo to kurde obchodzi :/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...