ptaku666 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 witam, powiedzcie mi co zrobic aby w winampie przy sterach KX działały 4 głosniki (chodza mi tylko dwa przednie). W innycg programach chodzą mi 4 głosniki tylko w tym winampie tak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Szukać. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...3entry1455323 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 paulo napisał(a): Szukać. 1456621[/snapback] nie działa ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Ctrl+P-> Properties (Wlasciwosci)-> Plugins (Wtyczki)-> Output (Wyjscie)-> DirectSound-> zaznacz: Allow hardware acceleration (Wlacz akceleracje sprzetowa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 ULLISSES napisał(a): Ctrl+P-> Properties (Wlasciwosci)-> Plugins (Wtyczki)-> Output (Wyjscie)-> DirectSound-> zaznacz: Allow hardware acceleration (Wlacz akceleracje sprzetowa) 1457020[/snapback] :mur: tez nic nie dało ! Dwa tylnie są głuche jak pien ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...