sappa Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 (edytowane) Witam. Mam prosbe czy mog by mi ktos wytlumaczyc zasade i sposob zamiany bufora wierzcholkow na bufor indexów. Szukalem na necie ale po polsiemu nie znalazlem nic a po angielku to ja niestet tak nie bardzo. dodam ze chodzi oczywiscie o programowanie grafiki. Chce wczytac wierzcholki z piku .raw zamienic na bufor indexów i wyrenderowac to w openGL'u. jesli ktos mogl by mi pomoc to bede bardzo wdzieczny :D Edytowane 21 Maja 2005 przez sappa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sappa Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 nikt mi nie pomoze ?? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antrykot111 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Mi polecono http://warsztat.pac.pl Bardzo fajna stronka. Może tam coś znajdziesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...