Moog Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Co mam z nią zrobić ? Czy bank ją wymieni? Nadmieniam że są oryginały sprawdzałęm pod UV :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 wg mnie nie, skąd maja wiedzieć ile tam jest kasy, może jak im poukładasz z tych kawałków banknoty ale nie wiem czy to możliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 są to same 100zł nie wiem czy da sie poukładać bo są to na prawde małe kawałki :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 OMG :lol: Skad ześ to wział? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 siostra przyniosła bo znalazła ze swoim chłopakiem poza miastem i tez nie wiedzą co z tym zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 lol sprzedają takie coś na allegro kiedyś widziałem ... jako rozpałka do kominka ... ja radze z tym isc na policje a nie do banku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantomiko Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 (edytowane) Co mam z nią zrobić ? Czy bank ją wymieni? Nadmieniam że są oryginały sprawdzałęm pod UV :mur: 1456693[/snapback] Mam nadzieje, ze sie zgrywasz w tym temacie :wink: . Bo jesli to jest prawdziwa kasa, to ja dziekuje :mur: ... Moim skromnym zdaniem na wymiane nie masz co liczyc - zbyt duzy stopien zniszczenia tych banknotow :wink: . Edytowane 21 Maja 2005 przez vantomiko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 no niestety to nie żart !!! jeju nie wiem co zrobić ... tak blisko a tak daleko - rzeczywiscie są dość zniszczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_martin Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 albo ja mam coś poryte z patrzałkami albo ja tam widze niebieskie 50 zł, jakieś euroski po 100, jakieś fioletowe akcenty też są - maybe euroski w 500, i jakby coś dolaro - podobnego mi sie tam przebijało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Co mam z nią zrobić ? Czy bank ją wymieni? Nadmieniam że są oryginały sprawdzałęm pod UV :mur: 1456693[/snapback] Powiem tak nic z tym nie zrobisz kiedys w NBP robiono te starych wycofanych banknotow takie kostki z 10zł i taki prostokacik ok15x5cm był wart 100000zł mielismy cos takiego w szkole i to co ty na tym *.jpg pokazałes wyglada tak samo. Coz moze sie komus taka kosteczka zniszczyła i ja do lasu wyrzucił, bo pomysl jesli była by jakas nadzieja na to ze da sie je wymienic to czy ktos by to wyrzucał do lasu??. Mi sie wydaje ze nie Przykro mi jeszcze dzis nie zostaniesz milionerem pozdrawiam i trzymam kciuki aby ci sie udało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 sam nie wiem co myśleć... na początku wydawało mi się że to podróbki. Okazało się że nie. Teraz rozważam taką opcję że to "brudna kasa" i troche boje sie iść z tym do banku :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 brudnej kasy sie nie rozcina na kawaleczki i do lasu nie wyrzuca :P tak jak kolega dwa posty wyzej powiedzial, jest to zwykla kostka z NBP. NBP regularnie niszczy stare/zuzyte banknoty i wlasnie podobnie wygladaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 no stary to brudna kasa pewnie brudna bo w lesie lezała :lol: nie pozostało ci nic jak jedyne strzeić sobie kule :lol: bo i tak mafia Cię dorwie że im kase podprowadziłeś :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 (edytowane) i tak sobie wielkich nadziei nie robiłem nie można mieć przecież takiego szczęścia... edit. rozmawiałem z kolegą z NBP moge to wyrzucić do kosza :wink: Edytowane 21 Maja 2005 przez Sphinx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 na swistaku pelno tego badziewia sprzedawali ;] heh marzyciel :D a jeszcze lepszy pomysl byl z policja lub mafia dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 (edytowane) musisz miec 75% kazdego banknotu zeby oddali ci jego rownowartosc ale to chyba ktos wyniusl z nbp kase co przez niszczarke przeszla Edytowane 21 Maja 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Jezeli jestes dobry w ukladaniu puzzli, to moze wydlubiesz jakos 75% kazdego (a przynajmniej czesci) banknotow i posklejasz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Tak jak napisał Novus. Tez mialem kiedyś taką sztabke 100 i 10 zł. i odpowiednio o wartosci 100000 i 10000 :) i zrobilismy z tego konfetti na 100dniowce :D mozesz zrobic to samo :D Pozdrawiam (a juz myślałeś ze nowego kompa kupisz cooo? :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 etam komp mi taki styka, myślałem że na kosnole starczy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 zrob se z tego blanciki i pal zioło :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) Sąsiad mi takie coś pokazał raz kiedyś ;) I oficjalnie było można to kupić w mennicy państwowej. On miał akurat zgrzaną paczke w której było posiekane 100 000zł ;) Fajny bajer ;) Edytowane 22 Maja 2005 przez Sid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) Ja tam widze marihuane... Kupie za 100zl [; Edytowane 22 Maja 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
333 HalF eViL Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 kiedyś w niemczech jak robili przesiadke na euro mielili w ten sposób swoje stare marki.... pokazywali to w tv... kazdy mógł przyjść i nabrać sobie tego tyle ile mu siępodoba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Ja tam widze marihuane... Kupie za 100zl [; 1457227[/snapback] Gdzie ty tam widzisz zioło :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 kiedyś w niemczech jak robili przesiadke na euro mielili w ten sposób swoje stare marki.... pokazywali to w tv... kazdy mógł przyjść i nabrać sobie tego tyle ile mu siępodoba ;) 1457249[/snapback] Jak pamietam to oni z tych marek zrobili konfetti na sylwka, ale fakt blotki do blantow to mogły by byc bajeranckie tylko ze nie wiadomo czy farba od banknotow nie jest rakotworcza;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Może chociaż kilka stuzłotówek uda Ci się "ulepić". Wtedy nie będzie to takie podejrzane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 hehe nie te pieniądze już nie mają wartości :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Puzzle, puzzle :D Sprobuj poskladac jakies banknociki.. Jak sie nie bedzie dalo, to sprzedaj na Allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 hehe na allegro? a kto to kupi :) a złożyć się tego nie da bo łamie się w rękach :P tzn. kruszy. Pójde wrzuce do pieca kumpla i zapomne o sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...