Buzzy Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 hehe na allegro? a kto to kupi :) a złożyć się tego nie da bo łamie się w rękach :P tzn. kruszy. Pójde wrzuce do pieca kumpla i zapomne o sprawie 1457993[/snapback] Co Ci kumpel zrobil ze odrazu do pieca go chcesz wrzucac ;/ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 pewnie kumpel mu to sprzedal ;) a tak pwoaznie...IMHO zajefajna rzecz na prezent! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 hehehe no tak złapałeś mnie :wink: chodziło mi że piec jest kumpla ;) ale niech będzie kumpel też za to poleci :D A co do prezentu to po co mam kogoś denerwować? Narazie ta torba leży obok mnie i działa mi na nerwy ;) hmmm a może to i dobry pomysł... zapakuje w słoik i komuś podrzuce :wink: nauczycielce z Niemca? O tak niech siedzi babsztyl miesiące lata... nad tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 pisaliscie ze tgo jest do kupienia.... gdzie kupic cos takiego?? moze nei caly worek, ale taka kosteczke, czy cos ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 jak chcesz moge ci odpalić troche :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 (edytowane) Podpal jeden kawałeczek... Bo kasa się chyba inaczej pali - wolniej czy szybciej czy jakoś to tak było :D [EDIT] Dokładnie taka kosteczkę miałem w łapkach: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52085751 Edytowane 24 Maja 2005 przez Sid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Gdzie ty tam widzisz zioło :-P 1457323[/snapback] A wiesz, przez ten shit juz rozne rzeczy widze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Jak już pisałem, tylko ktoś wyczyścił temat :( Idź do banku, muszą wymienić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 przecież pisali że to są zniszczone przez NBP pieniądze więc mają je wymienić :>?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...