moonmaker05 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 (edytowane) witam mam duzy problem i nie wiem jak sobie z nim poradzic instalowalem win xp i 2000 przy 2000 przy instalacji poinformowal ze com + cos tam cos tam juz nie pamietam co bylo dalej jest uszkodzone i to napewno nie jest nic zwiazane z portem com i system jest strasznie nie stabilny po okolo 3 4 min po wlaczeniu systemu jest zżut pamieci fizycznej :mur: :mur: :mur: jesli ktos cos slyszal o tym to prosze o pomoc Edytowane 21 Maja 2005 przez moonmaker05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 a moze plik *.CAB jest uszkodzony a nie com :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonmaker05 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 (edytowane) raczej nie bo xp nagrywalem z 2 plyt oddzielnie i efekt byl ten sam mam cos nie tak w ustawieniach w biosie albo cos podobnego i przy instalacji nie instaluje pewnych skladników mam czasem historie ze podczas instalacji system jest nie stabilny i mam zżut pamieci fizycznej i to naprawde jest uciazliwe bo system mi chodzi max 5 min i sie zawiesza nie wiem oco chodzi i naprawde jesli ktos wie oco chodzi albo mial podobny problem prosze o pomoc z góry wielkie dzieki Edytowane 21 Maja 2005 przez moonmaker05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Chyba podchodzi to pod temat: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=100972 A moze sie myle...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonmaker05 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 wielkie dzieki jzu sobie sam poradzilem myslalem ze to byl problem z ustawieniem w biosie i mysle ze recznie ustawiajac irq urzadzen rozwiazalo problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...