killua Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 pisalem w podstawach ale tam nikogo chyba nie ma sadzac po tym ze caly dzien mooj topic jest na goorze. wiec : mam sobie pliki wav i chce by glosniej chodzily , to sa pliki z gry E3 Morrowind , i chce je nieco uwydatnic , a z opcji gry sie nei da bo z ten rodzaj dzwieku odpowiedzialny jest tez za inne rzeczy a nei chce by te inne byly za glosno. jak wiec zrobic by tylko te wavy byly glosniejsze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 goldwave i masz możliwość podgłośnienia.pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 (edytowane) Po co piszesz 2 takie same topici w różnych działach :mur: :mur: Ja za takie cos dostałem 10% i ZPP na 3 dni !!! Edytowane 21 Maja 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 i dlatego zadasz by inni tez dostali ?? przeprosilem za to , ale jak pisalem tamten dzial chbya nie byl odpowiedni , mam nadzieje ze spolecznosc mi wybaczy :) . dzieki @Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 w Soundforge`u rowniez znajdziesz takowa opcje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...