Feluke Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 To mnie juz naprawde wqr..... Jak by ktos nie wiedzial co to jest to to jest przerobiony UPS na przetwornice do samochodu. Czego to ludzie nie wymysla zeby zarobic na kims. :) A to tak offtopic: -Dlaczego okres napiecia przedmiesiaczkowego otrzymal taka nazwe??? -Bo choroba szalonych krow zostala zarezerwowana dla bydla. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Hmmmm... chyba zalicytuję :-). Poważnie. To co złego widzisz w tym pomyśle? To genialne w swojej prostocie. Pascal i MAchiavelli w jednym! Przetwornica z ups generuje sygnał semi-sinusoidalny (wielki plus) a jezeli ups jest dual-conversion to jest przystosowana do pracy ciągłej. Dammit. Jak ktos ja mi wyciągnie to wypuszczę stado tresowanych szczurów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 widze, ze tani, to mzoe se dla upsa ku[pie ;) i przerobie do stanu [opczatkowego :P ale ciekawe co z batreiami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 baterii to tam ni ma. a ja mam aku 12V 60 Ah :-). Ciekawe ile komp na nim pociagnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 baterii to tam ni ma. a ja mam aku 12V 60 Ah :-). Ciekawe ile komp na nim pociagnie?Pare godzin :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 baterii to tam ni ma. a ja mam aku 12V 60 Ah :-). Ciekawe ile komp na nim pociagnie?Pare godzin :) eee, akumulator od Tatry bedzie lepszy, ze dwa dni komp wyciagnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...