SeN Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Mam problem złozyłem sobie kompa na A64 3000+ na płyci Abit'a AX8, ale niestety mam problem z zainstalowaniem windy na dysku SATA. Na początku instalacji wczytuje dodatkowe sterowniki z dyskietki ale to nic nie daje bo i tak instalator nie widzi dysku. Próbowałem wyłączac RAID w biosie ale to też nic nie daje, objaw ten sam :( prosze o pomoc bo zaczyna mnie już szlak trafiać :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Masz najnowsze sterowniki? Ktos mial problem z instalacją, bo mial starsze stery.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Mam problem złozyłem sobie kompa na A64 3000+ na płyci Abit'a AX8, ale niestety mam problem z zainstalowaniem windy na dysku SATA. Na początku instalacji wczytuje dodatkowe sterowniki z dyskietki ale to nic nie daje bo i tak instalator nie widzi dysku. Próbowałem wyłączac RAID w biosie ale to też nic nie daje, objaw ten sam :( prosze o pomoc bo zaczyna mnie już szlak trafiać :mur: 1457087[/snapback] To chyba nie ren dział, ale spróbuj zrobić nową dyskietkę ze sterownikiem SATA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 żeby zainstalować wide z sata musisz oprócz sterownikow sata ustawić podczas instalki systenu 0startowanie z floppy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 żeby zainstalować wide z sata musisz oprócz sterownikow sata ustawić podczas instalki systenu 0startowanie z floppy.... 1457110[/snapback] Nie słuchaj kolegi - coś pomylił :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...