Sebastian22 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Yo!! Chce sobie sprawić ww. karte ale nie wiem jakiego producenta - mam plyte ASUS A8N-SLI i niewiem co by bylo dobre....oczywiście chce coś markowego...no powiedzmy Gainward odpada zw. na cenę...Myslałem o WinFascie, Asusie, Gigabyte....doradźcie coś:P Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mg147 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Ja swego czasu polowałem na karte INNO3D z pamięciami 1.6ns , ale nigdzie ich nie było więc mam to co mam. Najważniejsze są pamięci żeby były jak najlepsze i do tego najlepiej zmienić chłodzenie na np. NVSilencera albo samemu zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cov Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) Ja mam winfasta trafilem dobra cene miesiac temu i karta jest naprawde spoko.. Co prawda musialem ja wymieniac bo na pierwszej karcie bylo cos nie tak z pamieciami. Bardzo dobra karta , jak kupowalem byla 100zl tansza od Gainwarda. Pamieci sa 1,6ns Edytowane 22 Maja 2005 przez Cov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...