wlacha Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 WItam Chodzi mi o to czy jak sprowadze laptopa za granicy to bedzie chodzil w POlsce tzn chodzi mi czy jak wgram POlskiego winowsa czy wszytsko bedzie ok i chodzi mi tez o litery znaki cze trzeba jakso pozmieniac?????? bo chce kupic z Anglii albo Hiszpanii ale raczej bedzie to Anglia. PRosze pisac bede wdzieczny POZDRAWIAM wlacha :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Jak sprowadzisz z Hiszpani, to moze miec hiszpanski uklad klawiatury (tak, jak sa niemieckie uklady). Na angielskim ukladzie bedzie ok, bo to jest uklad standardowy raczej. Zreszta zawsze mozna przelaczyc uklad w Windows i ponaklejac naklejki na klawisze - sa takie na Allegro. Poza tym bedzie dzialal ok - przeciez sprzet to sprzet, te same podzespoly sa we wszystkich kompach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...