Fun Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Informacja dla wszystkich mających zamiar kupić w najbliższym czasie Atloniki. Wstrzymajcie się do następnego tygodnia. Otrzymałem nowe cenniki hurtowe obowiązujace od wtorku 12.11. Totalna masakra. AMD robi to co obiecywał, zastępuje Duronka wolniejszymi Atlonkami. Ceny spadają o 80 zł na 1,7 i 1,8 + i o ponad 100 zł za 2000+. Tak więc we środę szukajce 2000+ po ok 399 PLN :))))) PS. Całe szczęście, że zostało mi po jednym egzemplarzu każdego modelu, bo byłaby mogiła. :)) pozdr. Fun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 :lol: qwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 To ja poprosze Bartona. Nie ma ?? Szkoda, no to na razie. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Extra... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Musze jakos zepsuc mojego procka zeby mi wymienili na jakiegos xp'eka :) P.S. Just kidding :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 8O - oto moj komentarz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...