Gość Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) a kto powiedzial ze sprzedawałem na tłiku karte tego typka z allegro? [; karta reklamowana na tłiku należała do kumpla z klatki, któremu zależało na czasie a nie ma neta....stąd dopisek ze to nie jest ten R z allegro bo mozesz mi wytłumaczyc po co miałbym tracic na interesie [[[; , tzn kupywac karte od typka za 284+wysyłka i sprzedawać za 280? wiecej pisac mi sie nie kce bo tylko winni sie tłumaczą [; , ale pochwalic sie moge ze tego fica serwisowanego opchnełem w jednym z komisów za 360ziko [; Edytowane 27 Maja 2005 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 a wogole skad wiecie ze te z allegro po 284pln sa poserwisowe? swoja drogą n amoim 2 kostki sa z innej serii niz reszta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Te karty BYŁY (bo już wyprzedał) poserwisowe czyli ktoś przyniusł uszkodzoną i dostał inną a te były naprawiane, możliwe że kostki pamięci wymieniali czy coś w tym stylu. Pisdałem tej sprawie maila do tego kolesia co je sprzedawał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 a kto powiedzial ze sprzedawałem na tłiku karte tego typka z allegro? [; karta reklamowana na tłiku należała do kumpla z klatki, któremu zależało na czasie a nie ma neta....stąd dopisek ze to nie jest ten R z allegro bo mozesz mi wytłumaczyc po co miałbym tracic na interesie [[[; , tzn kupywac karte od typka za 284+wysyłka i sprzedawać za 280? wiecej pisac mi sie nie kce bo tylko winni sie tłumaczą [; , ale pochwalic sie moge ze tego fica serwisowanego opchnełem w jednym z komisów za 360ziko [; 1467015[/snapback] spoko o nic ce nie posądzam :) tylko tak mnie to ciekawiło hehe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...