Skocz do zawartości
bzz666

Radek 9500 Pro Czy Warto ?

Rekomendowane odpowiedzi

a kto powiedzial ze sprzedawałem na tłiku karte tego typka z allegro? [;

karta reklamowana na tłiku należała do kumpla z klatki, któremu zależało na czasie a nie ma neta....stąd dopisek ze to nie jest ten R z allegro bo mozesz mi wytłumaczyc po co miałbym tracic na interesie [[[; , tzn kupywac karte od typka za 284+wysyłka i sprzedawać za 280?

wiecej pisac mi sie nie kce bo tylko winni sie tłumaczą [; , ale pochwalic sie moge ze tego fica serwisowanego opchnełem w jednym z komisów za 360ziko [;

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te karty BYŁY (bo już wyprzedał) poserwisowe czyli ktoś przyniusł uszkodzoną i dostał inną a te były naprawiane, możliwe że kostki pamięci wymieniali czy coś w tym stylu. Pisdałem tej sprawie maila do tego kolesia co je sprzedawał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a kto powiedzial ze sprzedawałem na tłiku karte tego typka z allegro? [;

karta reklamowana na tłiku  należała do kumpla z klatki, któremu zależało na czasie a nie ma neta....stąd dopisek ze to nie jest ten R z allegro bo mozesz mi wytłumaczyc po co miałbym tracic na interesie [[[; , tzn kupywac karte od typka za 284+wysyłka i sprzedawać za 280?

wiecej pisac mi sie nie kce bo tylko winni sie tłumaczą [; , ale pochwalic sie moge ze tego fica serwisowanego opchnełem w jednym z komisów za 360ziko [;

1467015[/snapback]

spoko o nic ce nie posądzam :) tylko tak mnie to ciekawiło hehe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...