Skocz do zawartości
Winchester

Galaxy 6600gt ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Poszukuje jakiejs ciekawej (czyt. dobrej) karty graf. dla siebie. I chyba jak wiekszosc chcialbym wydac jak najmniej, a mieec cos w miare niezlego. Ostatnio na allegro znalazlem wlasnie Galaxy 6600GT 256 BIT 128 DDR3 128 bit 1,6 ns . Ale nie wiem co o tym sadzic.... . Dla mnie wydaje sie byc to nawet interesujaca oferta, ale prosze o jakies podpowiedzi.... . Z gory dzieki.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta jest ok ;)

Firma może w polsce troche nieznana, ale za granica jest ceniona.

PS. ładny avatar masz ;) B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale po co ma czekac na nowe jak i tak z nich nie skorzysta... musialby wymienic plytke i w ogole... a jak wiadomo karty AGP maja mniejsza przepustowosc jak PCI Expres a jak wyjda nowe i bedzie mozna kupic je w tej samej cenie na nowe lacze i AGP to nie warto bedzie przeplacac... bynajmniej jak tak uwazam... jak jak bym bral grafe to nie bral bym drozszej jak za 650zeta i wziol bym albo radka 9800pro albo 6600GT obie 128MB ale radek 256bit a GT 128Mbit - ale chyba radka bo ma wieksza przepustowosc pamieci... napewno nie dal bym wiecej kasy za lepsze grafiki bo ja i tak tego nie wykorzystam bo prawie w ogole nie gram wiec po co...ale znowu jak od czasu do czasu pokaze sie jakas fajna gierka to czesto chcialbym zerknac jak sie prezentuje i przydaje sie karta ale mi szkoda kasy i tak... wole na cos innego wydac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Poszukuje jakiejs ciekawej (czyt. dobrej) karty graf. dla siebie. I chyba jak wiekszosc chcialbym wydac jak najmniej, a mieec cos w miare niezlego. Ostatnio na allegro znalazlem wlasnie 1457514[/snapback]

Ja mam 6600 GT Galaxy i sobie chwale, 9800 jest technologicznie starszy. Więc to polecam. Ma niezły kawał miedzi na sobie. Pamiątki chodzą mi na 1.2 GHz i nie narzekam. Polecam. Z dobrym prockeim i 1 GB ramu bez problemu w dooma można pograc na wysokich detalach. (u mnie Athlon 1700+@2400+ i lata fajnie :] )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi