slasher Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Witam, kumpel przesiadł się z sl45 na E398(era) i się bulwersuje że jak mu sie klawisze pomylą(przyzwyczajenie do Siemensów) to mu sie omnix ładuje i mu żre kase... Ja osobiście za bardzo się tą motką nie bawiłem i nie wiem jak to mu zmienić, żeby mu jakis inny skrót ustawić zamiast tego omnix'a i czy wogóle to jest możliwe... Może ktoś coś poradzi...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 jak nie ma opcji zmany przypisanego klawisza, to mozesz stworzyc nowy punkt dostepu do wapu ktory bedzie pusty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Jak Ojciec miał Sagema X6 to rozwiązał inaczej, tyle ze on miał wymienne obudowy :D A mianowicie kupił klawiaturke, i gumke od tego przycisku wyciął :lol: Chodzi do dzisiaj na tym patencie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Jak Ojciec miał Sagema X6 to rozwiązał inaczej, tyle ze on miał wymienne obudowy :D A mianowicie kupił klawiaturke, i gumke od tego przycisku wyciął :lol: Chodzi do dzisiaj na tym patencie :wink: 1459550[/snapback] Tylko, że ten przycisk jest potrzebny w menu itp... Co do tego WAP'u to przecież możesz zmienić "szybkie wybieranie przyciskiem" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...