mkl Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 yellow nie jadam, ale zielone som pycha. szczegolnie serowo-cebulowe i paprykowe. dobre tez sa pomidorowe, ale trudno je dostac :( FLIPSY rlz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Najlepsze sa zwykle i czekoladowe inne fuuujjjjj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 nie lubie... pompują mi brzuch ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 chodzi o te czipsy flipsy z krooliczkiem [; ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 chodzi o te czipsy flipsy z krooliczkiem [; ? 1462212[/snapback] tak, ale teraz nie ma juz kroliczka tylko pan iniemamocny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 tomatosy są eleganckie !! :D ale flipsy już są niemodne,, nie dopimpowują mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 jak ja kurde dawno nie jadlem flipsow, zaraz skocze po serowo-cebulowe (jedyne akceptowalne ;P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro25 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Dla mnie najlepsze są bekonowe. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 oprócz laysów crunchipsów i pringelsów to nie znalazłem jeszcze takich co by mi smakowały... a flipsy czy jak to tam też napewno jadłem. poza tym staram sie wogóle nie jeść tego bo to w cholere niezdrowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Ja lubie czekoladowe flipsy a po za tym nielubie zwykłych chipsów tylko [gluteus maximus] od nich rośnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunista Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Flipsy sa dobre. Najlepsze serowo-cebulowe. mkl-pamiętasz jak chodziliśmy na anglika do alama mater i se kupowaliśmy na drogę a następnie wyrzucaliśmy w naszym "śmieniku"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 tak pamiętam... Jeszcze jakis czas temu sprzedawali pomidorowe zielone, teraz neistety nie :( Paprykowe tez ostatnio zeszly na psy... Chyba tylko ser-cebula nadaje sie jeszcze do jedzenia. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) O jejciu jejciu jak ja dawno Flipsy mlucilem ;D Pamietam ostatnio na wsi kupowalismy cale wory, bo tanie i latwo dostepne byly, nawet w takiej dziurze ;]] Pozatym to w szesciu dosyc szybko paczki oproznilismy ;> Mnie tam wszystkie rodzaje smakuja wlasciwie ...ale o Flipsach serowo-cebulowych to pierwsze slysze :P Edytowane 31 Stycznia 2006 przez jvt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...