plablo Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Witam Posiadam Ram Kingstona KVR400X64C3/256.Mam zamiar rozszerzyć o kolejny moduł do 512 ramu.Problem polega na interpretacji oznczeń na pamięciach . Obecne na rynku pamięci mają oznaczenie KVR400X64C3A/256.Teksty sprzedawców na temat znaczenia występującej litery "A" sa różne, delikatnie mówiąc.Czy ktoś potrafi to rozpracowac i określić ,czy to będzie działało? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 nic sie nie bedzie dzialo, "A" maja chyba troszke wiekszy czas dostepu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 o ile wiem jedne są jedno- a drugie dwustronne,, a które są które to nie pamiętam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 hmm w takim razie te z a powinny byc 2stronne, bo mam wlasnie kingstony z a na koncu i to sa 512 dwustronne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...