Dr_Dres Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Mam jakiś dziwmny problem. Włączającjakomkolwiek grę właściwie odrazy wszystko mi się zawoiesz a z głośników zaczyna lecieć jakięś śmieszne popiskiwanie nie miałem tego nigdy przedtem z żę nie dawno wymieniłe,m ram to myślałem że może coś z ramem bo mam też dość dużo nieieskich ekranów ale ram jest jednak w porządku za nic nie moge dojść co jest żle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 jaka masz mobo pewno ECS??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 A jakże inaczej ECS 7s5a i wszystkim odradzam kupowanie tego <span style="color:red;">[ciach!]</span>a :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 a nie masz czasem LIVA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 No mam :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 heh, to juz znasz odpowiedz. Na ECS live szwankuje jak diabli, podejrzewam że jak wlaczysz jakies MP3 i np. wyswietlisz jakas strone w explorerze lub w notatniku i zrobisz slide w dol to wtedy sa te zakłucenia, lub jak cos minimalizujesz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Miałem ten sam problem z grami szczegulnie SHOGUN II full zaciach muzy nirmalnie gwiek powoli sie tracił :( :cry: zgadnijcie czemu ?? ECS :evil: :evil: nie kupowac tego szajstwa moze komus chodiz ale ja mialem same problemy a blue screen co chwile . Teraz u mnie rządzi Epox 8kha+ :lol: :lol: :lol: jestem 100% nawet przyspieszyły sie gry :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 No to miło kasy na nową plytę to ja nie mam :cry: ale zobaczymy jaszcze z najnowszym biosem :wink: podobno to lytka potrzebuje zajeb... dobrego zasilacza i właśnie na niego składam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...