Lemik Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Poszukuję przejściówki do zasiłki z 20-pin na 24-pin. Na forum czytam i czytam i wszędzie mówią że są i takie i takie, ale z 20 na 24 nigdzie w sklepach nie mogę znaleźć. Może zna ktoś miejsce gdzie mogę takie cośzakupić?? Pilnie tego potrzebuję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 nie ma to jak allegro :) http://allegro.pl/show_item.php?item=52156687 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Ja kupilem w Komputroniku za 10 zlotych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemik Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 I jak?? Dobre to rozwiązanie?? Są problemy z napięciami, czy lepiej zainwestować i kupić zasiłkę z 24-pin?? Czy na przejściówce jest jakaś strata, a jak tak to jaka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Szukanie mi zajeło coś koło 12 sekund, oto wynik: Chieftec adapter do zasilaczy 20 pin na 24 pin Pasuje do wszystkich zasilaczy 20 pinowych i nie ma przez to rozwiązanie strat w napięciach bo to tylko dwie wtyczki i kable, znikome straty nie są widoczne nawet na sprzęcie pomiarowym. Szukajcie, to nic nie kosztuje a tak przynajmniej więcej się dowiecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemik Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Dzięki. Kupiłem taką przejściówkę na Allegro. Zobaczymy jak to się ma do rzeczywistości :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...