unnamed Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Gdzie i za ile $ to cacko można dostać? Może ktoś z Was wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Gdzie - pewnie w Usa , najblizej w Uk ( ale tam cena jest za duza) , ja zaplacilem za nia 190$(USA) . Niestety w Polsce juz sie chyba jej nie doczekamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 na allegro jest albatron ti4600 za 1250zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Gdzie - pewnie w Usa , najblizej w Uk ( ale tam cena jest za duza) , ja zaplacilem za nia 190$(USA) . Niestety w Polsce juz sie chyba jej nie doczekamy.No i jak wrazenia? W jaki sposob kupiles? Przez sieć? Podaj mi linka jak mozesz...jakie sa koszta sprowadzenia karty z USA i ile czasu idzie przesylka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Gdzie ? Np. tu. Prawdopodobnie bede mial przed swietami :D chyba ze Ati na 9500 da dobre ceny to sie zastanowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 W Logosie beda niedlugo miec, facet mowil ze jest duze zainteresowanie 4200 turbo P, za dwa tygodnie obiecal ze juz dostawa powinna byc. Mam nadzieje ze to prawda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Gdzie - pewnie w Usa , najblizej w Uk ( ale tam cena jest za duza) , ja zaplacilem za nia 190$(USA) . Niestety w Polsce juz sie chyba jej nie doczekamy.No i jak wrazenia? W jaki sposob kupiles? Przez sieć? Podaj mi linka jak mozesz...jakie sa koszta sprowadzenia karty z USA i ile czasu idzie przesylka Qpilem w usa (osobiscie) , jak widzisz kreci sie niezle - nawet do 730 na pamieciach, z rdzeniem sprawa juz nie jest taka prosta , moim zdaniem potrzebne tu jest lepsze chlodzenie ( wiatraczek jest dupny i spod radiatora jest nierowny - trzeba przetrzec papierem sciernym ) , ogolnie i tak jestem zadowolony.POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...