Kaminski99 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Czesc Zdobyłem dzwonek Crazy Frog Axel F w formacie mmf i chcę go przerobić na midi Orientuje się ktoś jakim programem ?? Ma może ktoś coś do konwersji ? Dodam, że szukałem w Googlownicy i znajduje tylko program Mobile Music Pholiphonic, który mi się nie podoba, chyba że ktoś go używa i mi nim to skonwertuje. Pozdrofka Krzysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 A zobacz to: http://www.onicos.com/staff/iz/timidity/di...-w32-2_11_3.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaminski99 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Not łorking Jakby ktoś chciał poprubować lub mi skonwertowac oto one: CrazyFrog.mmf trabant.amr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 wpisz w google axel.mid i ci znajdzie mida zmiast konvertowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...