NeoXX Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Witam.Mam drobny problem,otóż pare tygodni temu był u mnie syn koleżanki no i zostawiłem na chwile go samego no i przychodze chce odpalić SWATA 4 a tu zonk :-P Chłopak usnął folder Swata(i nie tylko).No więc chce usunąć w panelu sterowania i nic błąd. Wkładam płytke i chce zainstalować tez błąd-wykrywa ze jest zainstalowana juz gre. Próbowałem juz wyczyścić rejestr ręcznie i progsem RegClayner i niestety nic. Jest jakiś soft co wywali te pozostałości?? Pograłbym sobie w SWATA ale niestety formata robić nie będe:) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Sprobuj jeszcze Registry Mechanic (shareware, ale powinien wystarczyc)... Jak nie pomoze, to Registry Monitor i File Monitor (wersje pod XP - pod 98 sa inne, AFAIK freeware) i sprawdz, czego i gdzie szuka instalator podczas uruchamiania, potem znajdz i usun.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@di Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Osobiście używam RegSupreme mały programik ale zwykle pomaga :> a jeśli nie to to polecam: Start>Uruchom>Regedit>Znajdź>Swat> i sam zniszcz pozostałości :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Osobiście używam RegSupreme mały programik ale zwykle pomaga :> a jeśli nie to to polecam: Start>Uruchom>Regedit>Znajdź>Swat> i sam zniszcz pozostałości :P 1459138[/snapback] Usunołem wszystkie wpisy w rejestrze ze SWATA i nic... Prosze o następne porady :? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 format :D to żart bo bezsens jest robić formata dla 1 gry ale jak ktos jest zdesperowany to kto wie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 (edytowane) format :D to żart bo bezsens jest robić formata dla 1 gry ale jak ktos jest zdesperowany to kto wie 1462151[/snapback] Zgadzam się,bezsens robić formata dla jednej gry. Chociaż pograłbym sobie ostro w to :sad: :sad: :sad: <_< :cry: :cry: :cry: :cry: Edytowane 24 Maja 2005 przez NeoXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 A co z Registry monitor i File monitor? Sprawdz, co sprawdza instalator - z powietrza sobie danych nie bierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...