djtomas Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) Witam! Słyszałem że są takie... :) Może ktoś jest bardziej rozeznany niż ja i podrzuci mi jakieś linki :) Czy trzeba mieć USB w monitorze żeby podłączyć taki tuner? POzdr. znalazłem jakiś na allegro ale za 500zł :blink: Edytowane 22 Maja 2005 przez djtomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Czy taki tuner bez PC to sie nie nazywa telewizor? :lol: A tak juz na serio: IMHO nie trzeba miec USB, bo sygnal z tunera idzie do VGA (tyle ze prawdopodobnie bedzie trzeba przelaczac PC/tuner, chyba ze monitor ma dwa wejscia). Zreszta w monitorach sa tylko koncentratory, a nie kontrolery (innymi slowy tylko rozgaleziacze). Inna rzecz, ze za 500zl to juz lepiej telewizor kupic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...