czajkowiak Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Witam! MAm pytanko! Mam plyte góówna AsRock k7vt2 i mam zagwostke czy da sie wstawic w ta plyte taki oto sprzet : http://allegro.pl/show_item.php?item=51743821 Z góry dzieki za odpowiedz!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Zależy czy Twoja płyta nie ma limitu do iluś mhz, moja ma akurat do 1600mhz, jeżeli Twoja nie ma to zadziała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 proponuje sprawdzic na stronie asrocka... OK sam juz sprawdzilem ;) pod tym linkiem znajdziesz wykaz procesorow, ktore wedlug producenta chodza na tej plycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czajkowiak Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 proponuje sprawdzic na stronie asrocka... OK sam juz sprawdzilem ;) pod 1459076[/snapback] WIEEEEELKIE DZIEKI!!!!!:):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 WIEEEEELKIE DZIEKI!!!!!:):) 1460035[/snapback] drobiazg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...