macos87 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Witam Moj problem jest następujący: Jestem adminem i mam antenke na dachu i paru gości na wifi. Obok mojej chaty stoi wielgachny gotycki kosciół (wyższy od mojej chaty) za nim mieszka moj kumpel który by chciał miec ode mnie neta. Ten qmpel mnie niewidzi (mojej anteny) ale widzi mojego 2 qmpla który ma odemnie neta. No właśnie a teraz mój tok myślenia :D UWAGA: Czy jeśli u tego qmpla nr 2 który ma ode mnie neta postawie router (ja mam DI614) i antene dookólną i ustawie go na adhoc to bedzie odbierał i nadawał sygnał dalej? I jak zrobić żeby sie zalogował w mojej sieci (na DI614) Jeśli ktoś już ro robił albo załapał o co mi chodzi i wie co zrobić to prosze mi doradzić czy warto w coś takiego pakować się czy to szkoda czasu i kasy? Czekam na odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinbaran Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Troche się ostatnio męczę z takimi rzeczami i z chęcią pomogę, ale to długo o tym debatować. Mój nr GG: 3853016 zagadaj kiedyś to Ci wytłumaczę. Wszytsko jest do zrobienia w bardzo prosty sposób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 do takiego rozwiązania to albo wds albo APC+AP u kumpla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...