smalecwks Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) Czesc! Doradzcie, jakis panel LCD do normalnego użytku tzn. praca, filmy, rzadko gry, tak do 1500zł. Na celowniku mam Eizo L550, co o tym sądzicie? tylko te 16 ms :/ Chciałbym zeby miał DVI, bo chce pracowac w mniejszej rodzielczości a słyszałem ze synchronizacja z karta graficzna duzo daje przy tym. A moze Samsung 172X??? Edytowane 22 Maja 2005 przez smalecwks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Za 1500 zł złoty można mieć 19-stkę(na forum już było o tym dużo), a nie ładować się w drogi sprzet firmy Eizo... ale to tylko moje subiektywne odczucie. Panel jest ładny i firma Eizo nie robi g...na, ja bym nie przepłacał bo i tak w codziennej pracy nie zauważysz różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...