Rostu Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Jest taka sprawa: mam monitor 21' Belinea CRT ( wiem, ze lipa - ale duze ;) ) Po jakis 20-30 minutach czarny kolor zaczyna blaknac - czyli jak monitor się nagrzeje. Czy da sie cos z tym zrobic, zeby czarny kolor ZOSTAŁ czarny? Czy zamontowanie chłodzenia dalo by jakies efekty? :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: - z gotry dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Miałem coś takiego w LG, był na gwarancji i wymienili mi na nowy. Chyba coś nie tak z kineskopem było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rostu Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 To nikt nie wie czy da się coś z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 problem jest nietypowy. Możesz jeszcze sprawdzić, czy któryś z elementów się nie przegrzewa, czyli uruchomić monitor i zbadać przegrzewające sie miejsca, ale raczej chyba serwis.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...