ath Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Tutaj po darmowe konto na 7 dni -> http://aoc2009.pl/trial/ Ja od paru dni gram i wbiłem 18 level. Zastanawiam się nad kupnem pełnej wersji. Gra warta by w nią grać choć chyba za bardzo przyzwyczaiłem się do Lineage2 bo jeszcze ciężko mi ogarnąć świat conana. Oczywiście gram na serwerze PVP TwoEagles. Jak komuś przeszkadza bardzo gankowanie to można zmienić lokację gdzie nie można PVP lub zmienić tryb na nocny i wtedy jesteśmy sami na serwerze i można spokojnie questy wykonywać :) Tryb nocny masz tak do ok 20 lvl, jak skończy się wstęp, czyli wyspa tortage. :) Później ruscy i polacy będą Cię gankować 10x częściej. :) Zawsze można wybrać serwer pve jak ktoś nie wytrzymuje już presji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 bump Niedawno został ogłoszony dodatek do aoc - http://riseofthegodslayer.com/?lang=PL Pierwszy dodatek do gry MMO Age of Conan, w której gracze mogą zwiedzać fantastyczny świat wymyślony przez pisarza Roberta E. Howarda. Rise of the Godslayer wprowadza do gry nowy kontynent, Kitaj, oraz rasę zamieszkujących go, przypominających z wyglądu Azjatów, ludzi. Ponadto w grze pojawiają się nowe zwierzęta, których dosiadać może sterowana przez gracza postać i alternatywny system rozwijania umiejętności. Niestety gra ma rosnącą tendencję spadkowa jeśli chodzi o populację graczy i mam pewne obawy, żebyśmy w ogóle doczekali się premiery tego dodatku. ;) Swoją drogą bardzo fajna, w pewnym stopniu innowacyjna gra z beznadziejnie zrobionym wątkiem pvp... trochę szkoda, że taki potencjał się marnuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mis456 Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Właśnei AOC ostatnio zalicza tendencje wzrostową- Funcom otwiera nowe studio więc jest dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Wydawca Age of Conan, firma FunCom, dalej robi wszystko by przyciągnąć graczy do tego mrocznego i brutalnego MMO. Właśnie ogłoszono kolejną promocję dla graczy, pozwalającą na dożywotnią grę za darmo na serwerach Age of Conan. Oczywiście nie oznacza to, że wydana w 2008 roku staje się z dniem dzisiejszym darmowym MMORPG. Promocja jest obwarowana warunkami, jednak mimo wszystko wydaje się dość ciekawą ofertą. Wszyscy gracze, którzy do końca grudnia zdecydują się pobrać specjalnego klienta w wersji trail, otrzymają dożywotnią możliwość darmowej zabawy na serwerach Age of Conan, pod warunkiem, że będą kierować postacią między pierwszym, a dwudziestym poziomem doświadczenia. Jeśli gra wciągnie nas na tyle, że zdecydujemy się kontynuować nasze wirtualne przygody, trzeba będzie liczyć się już z wykupieniem subskrypcji. Ograniczenie poziomów doświadczenia nie jest jednym mankamentem darmowej wersji trail. Podobnie jak ma to miejsce w tymczasowej wersji World of Warcraft, w Age of Conan również wyłączono takie funkcje jak handel z innymi graczami, czat publiczny, wysyłanie maili w grze czy korzystanie z forum. FunCom takie restrykcje tłumaczy przede wszystkim obawą przed farmerami złota. Na przestrzeni ostatnich miesięcy jest to już druga tego typu akcja wydawcy Age of Conan. W pierwszych dniach października, grę można było na podobnych zasadach testować przez siedem dni. Kilka dni temu zaprezentowano za to pierwszy dodatek do osadzonej w świecie wykreowanym przez Roberta E. Howarda produkcji MMO. Rise of the Godslayer jest obecnie w fazie beta, jednak pokaz dokonany za pośrednictwem serwisu Xfire.com wypadł dość okazale. Zapowiadane na przyszły rok rozszerzenie, wprowadzi nowy wątek fabularny, kolejne lokacje i typy potworów, a także zwiększy inteligencję napotykanych przeciwników. Ujawnienie dodatku oraz akcja związana z darmowymi kontami dla graczy, ma przede wszystkim na celu zwiększenie zainteresowania tym po[gluteus maximus]dającym tytułem. Age of Conan przegrywa bowiem walkę o fanów MMO z innymi grami, a norweska firma FunCom przezywała w ostatnim czasie finansowe problemy. http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=49568 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...