Phuong Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 (edytowane) Witam! jak to sie dzieje,ze podczas pisania "po klawiaturze" co jakis czas samoistnie przeskakuje mi kursor w jakies inne miejsce w zdaniu i robi sie niezly bajzel w tresci... - bardzo mnie to denerwuje!.Wiem,ze Nie dotykam touchpada. ps.ten temat wykasuje pozniej,zeby nie robic wam balaganu na forum...Pozdr. to all Edytowane 23 Maja 2005 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Miałem tez taki problem jak kupilem laptopa, ale potem zmienilem system (powybieralem steroniki niezbedne) i teraz jest ok. Ale co bylo za to odpowiedzialne to nie wiem. Zawsze w takich sytacja sa winne sterowniki do hotkeys bo moga miec jakies dodatkowe skroty (ja po uaktualnieniu sterownikow do sterowania ekranem mialem tak ze po wcisnieciu alt+s gasil sie ekran na chwilke a alt+o to mialem wyswietlane informacje o rozdzielczosci. Oczywiscie zainstalowalem stare sterowniki i wszystko gra). Na jakim laptopie masz ten problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 acera aspire 1692wlmi. u mnie hotkeys sa mi dobrze znane... ale moze sie myle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzkim Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 U mnie na FSC Amilo 1425 czasami jest taki sam problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...