sham4n Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Które byście polecili z tych dwóch? B) o przeczytaniu kilku artykułów Logitech wychodzi na prowadzenie jednak musze sie upewnić A może coś z I-trigue? Moze wogóle nie opyla brać się tak drogich głośników, a np.Creative I-Trigue™ 3200? No nie wiem! :blink: A no karte też kupie do tego(SB Audigy2)! PS.tylko nie mówcie, że lepiej 5.1 albo wzmacniacz i kolumny!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 musisz sam posłuchać i ocenic które ci bardziej pasuja :) jak dla mnie to megaworks :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas96 Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Witam. Ja mam creative 3400 i jak na glosniczki komputerowe sa zajebiste, w tej cenie nie dostaniesz nic lepszego!!!Logitechow nie sluchalem nietety...ale moim zdaniem sa za drogie i wolalbym za ta cene kupic wzmachol i jakies kolumienki podstawkowe(wiem mialem tego nie pisac...). Jesli chodzi o zestaw megaworks to duzej roznicy w jakosci(w porownaniu do 3400) nie zauwazysz...zagraja glosniej i mocniej.pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...