Tyczon Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Poszukuję symulator baru. Grałem w to jakieś 3 latka temu i nie mogę sobie przypomnieć nazwy. Z tego co pamiętam, gierka była zrobiona we flashu ale z normalną instalką. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Baru? Hmm.. przypomina mi sie jedynie gierka w ktorej grałes barmana - musiałes na czas odpowiednie drinki robic (mieszac alkohole, w odpowiednich szklankach podawać).. Tylko jaka to była nazwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Wpadnij do mnie do domu. Bedziesz robil drinki, a ja bede sprawdzal czy dobre ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Ta gierka zdaje sie nazywała Last Call ;) Fajna była. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiolo Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Potwierdzam wypowiedź rumuna_666. Gierka nosiła nazwę Last Call, była dobra ale później się nudziła. Ale mówimy tu o gierce którą wspomniał mechl!k i nie była ona we flashu więc chyba nie o nią chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyczon Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Właśni,Last call !!! Dzięki !!! Ps. Jak ktoś wie gdzie to znaleźć to dawać ;d Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 U mnie w szafce można znaleść :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 tu masz demko : http://www.cutlercreative.com/freedown.htm full nie wyszedł raczej poza usa wiec jedyną drogą na zapewnienie sobie full'a jest: Amazon ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyczon Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Taa, amazon, nie mam na co siana wydawac:D Mysle, ze jakos dam rade z full wersja:) Dziekowka za demko, narty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomAlek Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Hmmm...A przez eMule tego nieściągnie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukrecz Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Normalnie mmnie tylko interesują gry kolejowe!! hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...