Tomek1980 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 (edytowane) Na dniach zamierzam zmienić opcję neo 640 na neo 2048 (ta sama cena jak podpisze się na dwa lata, tylko limit 35GB ale ja i tak ściągam góra 10GB miesięcznie) Nie mogę tylko znaleźć nigdzie informacji ile wynosi upload w opcji 640 (w opcji 2048 jest 256 uploadu).Pomoże mi ktoś? Edytowane 23 Maja 2005 przez Tomek1980 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 jaj mialem neo 640 i pamietam ze upload mialem max 160Kb/s (tj jest max predkosc 20 kb/s) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan_w Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Itachi nawet zdania po polsku poprawnie napisac nie umiesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Przecież napisał że na neo 640 upload jest ok 20 kb/s...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 32 KB/s w neo 2048 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Przecież napisał że na neo 640 upload jest ok 20 kb/s...... 1460019[/snapback] nie 20kb/s, a 160 (czyli 20KB/s) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 (edytowane) a mi wlasnie w czerwcu sie konczy umowa z tpsa na 640. i nie wiem wlasnie co zrobic zbytnio <_< czy przedluzyc 640 czy zmienic na 1024 na rok. 2048 raczej odpada bo umowy na 2 lata to ja nie podpisze :wink: mysle ze zostane przy 640. ale nie wiem. moze jakies za i przeciw :wink: Edytowane 25 Maja 2005 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 a mi wlasnie w czerwcu sie konczy umowa z tpsa na 640. i nie wiem wlasnie co zrobic zbytnio <_< czy przedluzyc 640 czy zmienic na 1024 na rok. 2048 raczej odpada bo umowy na 2 lata to ja nie podpisze :wink: mysle ze zostane przy 640. ale nie wiem. moze jakies za i przeciw :wink: 1462804[/snapback] mam ten sam problem i chyba biore 2048 .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 mam ten sam problem i chyba biore 2048 .. 1463090[/snapback] ja również zastanawiam się już od kilku dni czy zmienic 640 na 2048... I chyba się zdecyduje na zmiane... Przy umowie na 24 miesiące cena ta sama co za 640 i do tego dają w promocji 100GB transferu gratis który przechodzi na kolejne miesiące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 ale skad mozemy wiedziec ze za 2 lata nie wejda nowi operatorzy i nie bedzie taniej?? a czy np jak by za np rok tp obnizylo necy to jak btysmy podpisali umowe na 2 lata to oni zmieniaja cene bo mi sie wydaje ze tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 ale skad mozemy wiedziec ze za 2 lata nie wejda nowi operatorzy i nie bedzie taniej?? a czy np jak by za np rok tp obnizylo necy to jak btysmy podpisali umowe na 2 lata to oni zmieniaja cene bo mi sie wydaje ze tak. No właśnie ale popatrz na drugą stronę medalu skąd możemy wiedzieć że za rok cena neo nie wzrośnie a czy nowi operatorzy wejdą hmm kto wie na razie jakoś się nie pchają drzwiami i oknami i jakoś osobiście nie wierze żeby tak szybko weszli , a jeśli np ceny usług telekomunikacyjnych w UE za rok drastycznie wzrosnął kto wie , każdy robi to co uważa za słuszne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal-R1 Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Daj spokój, mamy jeden z najdroższych dostepów do netu. Pracujesz dla Telekomuny czy co? ;) Umowa na 2 lata, to przy obecnej tendencji (utrzymujacej sie od kilku lat, a po wejsciu do UE, to już wiadomo), to za duze ryzyko. W UK kumpel ma łącze 2MB/S za okolo 50PLN!!! PS: Pisaliście reklamacje w sprawie VAT za te 2 pierwsze m-ce? Ja napisalem i mi odliczą 60 pare PLN. Jak na przekopiowanie artykułu z Rzeczpospolitej i wyslanie faxu, to całkiem niezła kasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 A wiecie że telekumcia musi udostępnić linie domowe innym operatorom :>? nietylko już centrale ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Pamietajcie, ze jesli Neo stanieje, to dla wszystkich, rowniez dla tych z dwuletnimi umowami. A jezeli zdrozeje, to tylko dla nowych klientow, ew. bedziemy mieli mozliwosc odstapienia od umowy bez zadnych konsekwencji. A jesli Tepsa wymysli jakies nowe opcje, to migracje zawsze bedzie mozna zrobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 No wlasnie przeciez jak nawet wejda nowi to oni albo beda musili dostosowac sie do TP albo TP do nich czyli obnizyc jak bede mieli taniej. i wtedy rowniez ci z umowami na 2 lata beda placic mniej. wkoncu za tyle samo kasy mam ponad 3 razy szybsze lacze. a limit to i tak caly moj dysk wiecej raczej starczy. na 640 max sciagnalem 39 gb w miesiac a zdarzylo sie to raz na caly rokwiec... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) No wlasnie przeciez jak nawet wejda nowi to oni albo beda musili dostosowac sie do TP albo TP do nich czyli obnizyc jak bede mieli taniej. i wtedy rowniez ci z umowami na 2 lata beda placic mniej. wkoncu za tyle samo kasy mam ponad 3 razy szybsze lacze. a limit to i tak caly moj dysk wiecej raczej starczy. na 640 max sciagnalem 39 gb w miesiac a zdarzylo sie to raz na caly rokwiec... icon_wink3.gif Dokładnie , pozatym wierzycie że któryś z operatorów będzie serwował łączę 2Mb/s za 50 zł :D raczej w to nie wierze , pozatym zakładając neostrade macie miesiąc za 1 zł a koszty aktywacji i modemu itp 1 zł , inni operatorzy wołają po 300-500 zł , i następna sprawa dostajecie przecież dodatkowo 100 MB na stronke a to też coś. Edytowane 27 Maja 2005 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typ Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Dokładnie , pozatym wierzycie że któryś z operatorów będzie serwował łączę 2Mb/s za 50 zł :D raczej w to nie wierze , pozatym zakładając neostrade macie miesiąc za 1 zł a koszty aktywacji i modemu itp 1 zł , inni operatorzy wołają po 300-500 zł , i następna sprawa dostajecie przecież dodatkowo 100 MB na stronke a to też coś. 1466024[/snapback] teraz dla nowych uzytkownikow wszyszczy maja promocje po zeta :mur: a gdzie chca 300-500 zeta gdzie ty zyjesz? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 zmieniac 640 na cos innego to porazka moim zdaniem. a telekompromitacja jeszcze nigdy niczego nie dala za dramo i dla dobra klitenta. wiem to doskonale bo mialem ta nieprzyjemnosc dla nich pracowac no i jestem posiadaczem neo 640 /3kompy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...