Menthos Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Witam, jakie kodeki lub zestawy są najlepsze, umożliwiające odtwarzanie wszyskich formatów. Zawsze mam z tym problem. Czasme zainstaluje za dużo, no i jedne gryzą sie z drugimi no i .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Takie, które są wymagane do danego filmu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 (edytowane) K-lite codec pack Wg mnie jeste najlepszy [; Edytowane 23 Maja 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 ffdshow +ac3 filter. :) to mój tandem :). jedyny kodeck pack który mi pasuje to martoska ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Z kodek packow, to tylko XP Codec pack + morgan stream switcher i wsio wio :D Ewentualnie FFdshow+AC3filter (ale po co jak sa w w/w) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Nie instaluj zadnych packow bo te zawsze zawieraja pelno niepotrzebnych rzeczy. Jak masz jakis problem z filmem to sciagnij sobie program GSpot i sprawdz jakiego kodeka potrzebujesz. Jak ci sie bardzo nie chce to mozesz sciagnac AllPlayera i w jego opcjach dac zeby sciagnal potrzebne kodeki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Allinone też jest bardzo dobrym zestawem kodeków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 ffdshow +nothin' kiedyś miałem ze 3 kodekpaki na raz skakały mi wszystkie filmy a z ffdshow jeszcze nie natrafiłem na film który by nie działał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 K-lite codec pack i 0 problemow. Nie mam nic do ffdshow, ale to niestety tylko decoding. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 osobiscie uzywalem ffdshow + real alternative + quicktime alternative.. jednak na win 2003 sa z nimi proboemy... wiec teraz Codecs6026_allin1.exe + real alternative + quicktime alternative Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...