bojka Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 witam. chciałem do starego kompa wrzucić sobie Rive TNT 2 32MB.jak podłącze monitor do niej to komp działa tylko monitor sie niechce włączyć . Na zintegrowanje karcie wszystko chodzi normalnie. wiecie co może byc nie tak?? z góry wielkie dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 po 1 podaj konfig po 2 wnioskuje ze wpinasz ja na mobo ze zintegrowana grafa wtedy musisz wyłaczyc ta zintegrowana w BIOSie po 3 sprawd dokladnie kabelki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojka Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 1. wyłączyłem w BIOSie i lipa... komp startuje normalnie ale bez monitora ( chyba że coś w biosie robie nie tak bo sie na nim za dobrze nie znam ) 2. kabelki są ok 3. jaki konfig?? :huh: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Konfiguracja kompa czyli płyta gł proc ....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojka Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 płyta głowna: BXpro Pc100 procek: celeron 366 :D RAM: 256 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 poszukaj opcjiw bios która wyświetla obraz na initializing first agp lub display first agp...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icek_lol Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Mam takiego złoma jak Riva TnT2, pytanie czy moge ja podrkecic(jezeli tak to w jaki sposo) i czy wogole sie oplaca :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Podkręcać się opłaca ;) riva tuner, coolbits masz powerstrip masz pare programów i możliwości.pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icek_lol Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 dzieki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...