Luizyt Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Ma ktoś namiary na te program bo nie moge znaleść. Jak ktoś go ma to bym prosił żeby mi podesłał. Dzięki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Ta też go poszukuje, jak ktoś ma to poprosze na maila :) kosmo@o2.pl dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Ma ktoś namiary na te program bo nie moge znaleść. Jak ktoś go ma to bym prosił żeby mi podesłał. Dzięki!!! http://members.lycos.co.uk/clanfmc/downloa...oads/winclk.zip Znalazłem go ale coś nie mogę sciągnąć . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Coś mi to ne chodzi :x .Szukam dalej. Wszystko co znajde to nie działa i przekierowywóje na http://www.tripod.lycos.co.uk/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 e!Gr00bY to ma może jak wpadnie to sie zlituje i podeśle lub gdzieś wrzuci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Gdybyś miał w profilu email to bym ci podesłał........A, że nie umiem :? wstawiać na wiadomościach z forum załączników/zdjęć/plików to nie zrobię tego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Gdybyś miał w profilu email to bym ci podesłał........A, że nie umiem :? wstawiać na wiadomościach z forum załączników/zdjęć/plików to nie zrobię tego :? podeślij mi na chip2@poczta.onet.pl jak możesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Poszło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Byłem pewien że mam maila wstawionego 8O . Podeśle ktoś na daniel120@poczta.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Dzięki za podesłanie Slayer, tylko że Jak rozpakowywóje ten program WinAce'em to wyskakuje jakiś bląd i później jak próbuje go uruchomić jest: ERRor "ATI Radeon family of ASIC must be present for this program to work" Co mam z ty zrobić!!! Czy ten program wogóle ruszy radka 9000 od sapphira?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Oj gościu......ten programik jest dość stary- bodajże z lutego 2002. Raczej nie obsłuży ci Radeona 9000, chyba że w nowszej wersjii. Pozostaje ci Power Strip i ewentualnie Rage Tweaker v. 3.6 - overclocking i konfig karty www.rage3d.com, z tym, że na tym 1 da się więcej wicisnąć z ustawień :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 heh.....błąd przy rozpakowaniu? Poszukaj Win Ace wersjii 2.3 Beta 2 heh:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Witam. Macie. Udostępniłem wam ten programik na pare godzin . download Pozdrawiam Quest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Nic nie chce ruszyć mojego radeona, próbóje czym sie da :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Nic nie chce ruszyć mojego radeona, próbóje czym sie da :DA próbowałeś Radeonatora 2.0 :?: (http://radeonator.cjb.net) Jest to co prawda wersja Beta, ale z tego co wiem obsługuje nowe Radki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Nic nie chce ruszyć mojego radeona, próbóje czym sie da :D U mnie to samo :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...