Snapi Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 wiec jest tak ... komp mi zeswirowal ... filmy nie dzialaja ( sprawdzalem rożne konfiguracje kodekow ) .... jak probuje wlaczyc jakas gre to wyskakuje okienko z napisem : "Microsoft Visual Runtime Error" a nizej jest "Runtime Error Program D:\cs16\hl.exe ( np dla CS-a :/ ) abnormal program termination" 3D mark nie chcial sie odpalic ... ( komp mi sie zawiesil ) .... wogule lipa ze szok ... Co robic ??!! :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 reinstalka systemu. Zwariował Ci system i już i nic na to nie poradzisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snapi Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 (edytowane) reinstalka systemu. Zwariował Ci system i już i nic na to nie poradzisz. 1460110[/snapback] sorry ze nie napisalem :mur: :mur: ale instalowalem Winde juz ze dwa razy i ..........swiezy system .... instaluje powiedzmy Counter Strike-a i jest to samo .... gdyby reinstall pomogl na moj problem to bylby looz .... mysle ze to moze cos ze sterownikami .... mam teraz detonatory 41.09_win2kxp ..... i co teraz ?? :blink: :blink: :blink: :blink: Edytowane 23 Maja 2005 przez Snapi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 A zmieniałes coś niedawno w kompie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snapi Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 zmienialem procka z Celerona iles tam iles na Athlona XP ( Semprona 2300+ ) i plyte na ASRocka K7VT4A Pro .... ale to bylo z dwa miechy temu .... a teraz nagle cos padlo :/ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 sorry ze nie napisalem :mur: :mur: ale instalowalem Winde juz ze dwa razy i ..........swiezy system .... instaluje powiedzmy Counter Strike-a i jest to samo .... gdyby reinstall pomogl na moj problem to bylby looz .... mysle ze to moze cos ze sterownikami .... mam teraz detonatory 41.09_win2kxp ..... i co teraz ?? :blink: :blink: :blink: :blink: 1460719[/snapback] Nie chce cie martwic ale wygląda mi na to że karte masz juz tylko do wymiany. Sprawdz jeszcze tylko czy wszystko na niej jest sprawne - chłodzenie.Przesmaruj jądro ponownie pastą, przeczyść pendzelkiem radiator z kurzu, jak masz wentyl to go przesmaruj(np WD40).Jak to nie pomoże to ciężka sprawa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Jaki masz system xp :>? 2000 98 :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snapi Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 XP :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snapi Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Nie chce cie martwic ale wygląda mi na to że karte masz juz tylko do wymiany. Sprawdz jeszcze tylko czy wszystko na niej jest sprawne - chłodzenie.Przesmaruj jądro ponownie pastą, przeczyść pendzelkiem radiator z kurzu, jak masz wentyl to go przesmaruj(np WD40).Jak to nie pomoże to ciężka sprawa... 1460872[/snapback] pomoglo przetarcie karty i docisniecie jej ...... dzieki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...