Skocz do zawartości
Trendzik

Kaspersky I Problem Z Uruchomieniem Windowsa.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem, gdy włączam Windows (XP) to zanim cokolwiek mogę zrobić to muszę czekać aż ikonka Kasperskiego pojawi się koło godziny :mur: jak się nie pojawi to nie mogę nic zrobić. Najgorsze jest to że nieraz to trwa bardzo szybko, a innym razem (przed chwilą) chyba z 5 minut, zanim mogłem cokolwiek zrobić. To przesada jest, co mam zrobić ?? Macie takie problemy też ?? Wiecie jak naprawić ten problem ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taki problem, gdy włączam Windows (XP) to zanim cokolwiek mogę zrobić to muszę czekać aż ikonka Kasperskiego pojawi się koło godziny  :mur:  jak się nie pojawi to nie mogę nic zrobić. Najgorsze jest to że nieraz to trwa bardzo szybko, a innym razem (przed chwilą) chyba z 5 minut, zanim mogłem cokolwiek zrobić. To przesada jest, co mam zrobić ?? Macie takie problemy też ?? Wiecie jak naprawić ten problem ??

1460174[/snapback]

Nie pamiętam dokładnie , ale być może masz taką opcję w Kasperskim , jak skanowanie podczas startu systemu . Albo skanowanie ustaw na manual , czyli ręczne i na życzenie . Spróbuj ją wyłączyć . W dużo wcześniejszej wersji taka opcja była , więc może i teraz jest .

Pozdrawiam .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi