Trendzik Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Mam taki problem, gdy włączam Windows (XP) to zanim cokolwiek mogę zrobić to muszę czekać aż ikonka Kasperskiego pojawi się koło godziny :mur: jak się nie pojawi to nie mogę nic zrobić. Najgorsze jest to że nieraz to trwa bardzo szybko, a innym razem (przed chwilą) chyba z 5 minut, zanim mogłem cokolwiek zrobić. To przesada jest, co mam zrobić ?? Macie takie problemy też ?? Wiecie jak naprawić ten problem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Mam taki problem, gdy włączam Windows (XP) to zanim cokolwiek mogę zrobić to muszę czekać aż ikonka Kasperskiego pojawi się koło godziny :mur: jak się nie pojawi to nie mogę nic zrobić. Najgorsze jest to że nieraz to trwa bardzo szybko, a innym razem (przed chwilą) chyba z 5 minut, zanim mogłem cokolwiek zrobić. To przesada jest, co mam zrobić ?? Macie takie problemy też ?? Wiecie jak naprawić ten problem ?? 1460174[/snapback] Nie pamiętam dokładnie , ale być może masz taką opcję w Kasperskim , jak skanowanie podczas startu systemu . Albo skanowanie ustaw na manual , czyli ręczne i na życzenie . Spróbuj ją wyłączyć . W dużo wcześniejszej wersji taka opcja była , więc może i teraz jest . Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...