Gość siudziu Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 mam drukarke HP i win XP i nie idzie tej drukarki zainstalowac jak podajemu drivery od NT z cd (do XP nie bylo) to kopjuje pliki i wyswietla ze server RPC nie moze czegos tak zrobic i jeszcze pare bledow przy kopiowaniu plikow. w menadzeze urzadzen pojawia sie parnell port (szeregowy) i nie mozna znalezc do niego zadnych sterownikow. nie wiem jak mam to zainstalowac kto pomoze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seradin Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Witam Win xp ma w sobie sterowniki do tej drukarki. Odinstaluj te z płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Dokładnie. Siostra ma identyczną i nigdy nie bylo problemu ze sterownikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobAdmn Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 tak xp ma do niej - szkoda tylko ze takie beznadziejne, a producent nie wypuscil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...