Skocz do zawartości
roboty2

1gb Corsair Tak Tanio?

Czy to oszust??  

52 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy to oszust??

• TAK
      14
    • NIE
      25
    • NIE WIEM
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Niedługo będę kupować 1GB ramu do kompa i tak sobie dzisiaj chodze po Allegro aż natknąłem się na taką ofertę Corsair 2 x 512 Dual Pack PC-3200. Nie są to w sumie jakieś najlepsze Corsairy ale zawsze Corsairy :D , jak na dual 2x512 to strasznie tanio. Moje pytanko jest takie, czy ktoś z Was kupował od tego gościa?? Uczciwy? Bo podobno on wysyła z USA z NowegoYorku. Za przesyłkę bierze 15zł - czy to nie zatanio troszkę :blink: - samolotem. Mi szczerze mówiąc to śmierdzi wielkim przekrętem :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

link amazon Corsair Value Select memory - 1024 MB ( 2 x 512 MB ) - DIMM 184-pin - DDR ( VS1GBKIT400 ) price 89.90 $ = ok 290zł

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detai...g=UTF8&v=glance

czyli wyglda chyba ok. ale chyba wysyła to zwykłym listem chyba że sa jakieś tanie firmy spedycyjne z USA ale np. UPS liczy sobie wiecej może sie myle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam szanownych forumowiczow. To ja sprzedaje te pamieci :razz: , Zapewniam ze oszustem nie jestem :-) Wlasnie mialem mila rozowe z uzytkownikiem ftomas przez skypa, jego pamiec wysle w poniedzialek (dzis jest piatek wieczor a w soboty moja poczta zamknieta). Mam nadzieje ze sam opisze cala transakcje za pare dni jak otrzyma kostki. Co do poprzednich wypowiedzi pamiec jest na kosciach ValueSelect. Zdjecie http://www.nypff.com/img/cor.jpg jak siedza w moim kompie. Moge tez wyslac inne pamieci, "drozsze" wiec jak ktos nie chce przeplacac to zapraszam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie z przesyłka wyjdzie tyle co w siriusie a sirius pewniejszy ...

BTW qR&$&* ale ram potaniał , mnie w sumie te corsairy kosztowały 5 stoof fakt ze kupowane w zeszłym roku (oczywiscie w sklepie kosztowały jeszcze wiecej) ale jeszcze nie tak dawno badalem i własnie w siriusie kosztowały 350zł za 512MB !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę nieładnie oceniać kogoś negatywnie z góry za to ze ma tanie pamięci.

Głupoty tu piszecie i tyle.Kupiłem u niego te pamięci i sa świetne.Przesyłka faktycznie n NY za 15 zł.Mam przed soba koperte z wysyłki i jest na niej pare stempelków z NY.Oryginalne,nie do podrobienia.Kupujcie bo warto.

Moze zrobie test z Aidy to podeslę co i jak ,bo faktycznie jeszcze nie robiłem.

W syrius-e to bym nie radził,próbowałem u nich w Łodzi osobiście kupić kiedyś Twinmosy 512 -to mi taka cenę wystawili że oczy mi wyszły na wierzch,podziekowałem ładnie i wyszedłem.Poniewaz spotkałem tam przy okazji jednego pracownika z którym załatwiałem inna sprawę to zostawiłem mu swój GG.

Na drugi dzień miałem propozycje kupienia tych Twinmosów o prawie 100zł taniej :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko do sprzedawcy:

Bedą jeszcze te pemięci na allegro przez "Kup teraz". Bo narazie jest tylko licytacja. No i jeszcze jakieś cfaniaki sprzedają to samo za 390zł :]

Dostaliście już te pamięci? Działają bez zarzutu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, dla ftomas'a i skinny500 wyslalem dzisiaj z rana (poniedzialek) tak jak pisalem w poprzedniej wypowiedzi, :) dostana mam nadzieje w czwartek, aukcje z opcja kup teraz wystawie za 2-3 dni jak sie skonczy aukcja z licytacja (musze co pewien czas sprawdzac jaka cene rynek generuje). Co do "cfaniaka" to koles juz ma konto zawieszone http://www.allegro.pl/show_user.php?search=kamil5151 . To jakis malolat co ukradl szate graficzna mojej strony wraz z opisem. Z reszta nie tylko mojej ;-). Co do hynixow to nigdy nie twierdzilem i nie twierdze ze sa lepsze czy gorsze, i tylko sprzedaje to co sie oplaca. Jak ktos ma namiary na tanie hynixy z usa to mam nadzieje ze moge byc pomocny. Pozdrawiam wsk__

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj odebrałem przesyłke z NY i jestem w pełni zadowolony z zawartości w postaci oczekiwanego duala Crosair,b.dobry kontakt poprzez Skypa oraz błyskawiczna przesyłka jak na taką odległość -zdecydowanie polecam wszystkim niedowierzającym,a pisze to sprawdzony Allegrowicz, pzdr wszystkim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Amd_Powered

te pamieci bardzo slabo sie kreca;) mozna na forum corsair poczytac albo gdzies inndziej nie pamietam gdzie to widzialem:)

na jakich wam timingach i fsb smigaja?

@wojtek_s - jakie jeszcze mozesz ciekawe rzeczy wystawic na allegro?:)

Edytowane przez Amd_Powered

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi