Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 co jest enemic wypuscil nowy bios do swojej plyty 8tcx2+. Czy to znaczy ze HAmmer bedzie na Socket A??? a moze bedzie jakis inny procek w K8 pod soc.A. A moze Thounderberd bedzie w K8??? Wytlumaczy mi ktos to??? . Czyli ten bios podejdzie tez do 8KHA+ nie???. Ja juz sie nie lapie w tym. Niech mi ktos to wytlumaczy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 co jest enemic wypuscil nowy bios do swojej plyty 8tcx2+. Czy to znaczy ze HAmmer bedzie na Socket A??? a moze bedzie jakis inny procek w K8 pod soc.A. A moze Thounderberd bedzie w K8??? Wytlumaczy mi ktos to??? . Czyli ten bios podejdzie tez do 8KHA+ nie???. Ja juz sie nie lapie w tym. Niech mi ktos to wytlumaczy! Myślę, że oni potraktowali nowego Athlonka (0,13) jako K8. Bios możesz do 8KHA+ załadować (daj znać co zmienia :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 no Hammer to napewno nie wejdzie do tego ma inne wyjścia co to się stało AMD zmieniło podstawkę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 no Hammer to napewno nie wejdzie do tego ma inne wyjścia co to się stało AMD zmieniło podstawkę :) ENMIC mówi że K8 nie ma jeszcze ustalonej specyfikacji :) A może im się 1-wszy kwietnia spóźnił? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 ENMIC sobie zarty robi ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 no Hammer to napewno nie wejdzie do tego ma inne wyjścia co to się stało AMD zmieniło podstawkę :) no jak wam AMD`kowco zmianiaja podstawke... przeciez to KONIEC SWIATA! :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Tylko ze Socket-a jest juz 3lata na rynku. Intel tak nie umie. A napewno do konca tego roku Amd ja zostawi :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 I już się wyjaśniło. K8 = AMD Athlon Model 8, czyli AMD Thoroughbred :) Tak niektorzy glupio to okreslili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 To spox nareszcie jestem pewnien ze do mojej mobo wejdzie 0,13um!!!. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 To spox nareszcie jestem pewnien ze do mojej mobo wejdzie 0,13um!!!. a ja ze do mojej p4 na szynie 533 ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...