Skocz do zawartości
Vitton

Kompatybilnosc

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam za ten post ale nie wiem czy znajde kogos z identyczna konfiguracja kompa takiego jak ja :P wiec pytam jakie pamieci w cenie do 150zl wsadzic do mojego kompa by to chodzilo chce kupic 512MB .Dzisiaj np wsadzalem Twoinmosa 256 to nie chodzily pipczal komp nie wstal moze dlatego ze z chipsetem Via nie chcialy wstac? prosze o porade .podkreslam chce kupic 512ram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może jak wsadziłeś ten dodatkowy ram to on pracował na timingach tego co mialeś wcześniej (były one dla niego za niskie) i dlatego się waliło, musisz podwyższyć timingi i może napięcie

1461312[/snapback]

Juz oddalem do sklepu kase mi zwrocili ,tera zmoje elixira ramy sprzedaj ena allegro :Pdoloz ei kupie w jednej kosci 512 jak mozeci eto poradzcie co wloz edo mojej plyty glownej ze n abank obsluzy zalezy mi na czyms w miare szybkim do 170 zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TAA TYLKO ZE JAK WIDZISZ W SYGNATURCE MAM TAKIEGO KOMPA A DO TEGO PROCEK PODKRECONY I LECI WSZYSTKO NA SZYNIE 166 TERAZ MOJE RAMCE DALEM NA CL2 I JAKOS LECI TYLKO NIE WIEM JAK TO SPRAWDZIC CZY JEST WSZYSTKO OK AL EGLOWNYM PROBLEMEM BEDZI ETO ZE MAM ZASILACZ MEGABAJTA 350W I NIE WIEM CZY NIE ZJARAM NIC HEHEH.W SUMIE JUZ NA ALLEGRO LICYTUJE PAMIE CKINGSTIONA 512 CL3 NA 400MHZ. JAK MNI EPRZEBIJA TO SPRAWDZE TE GOODRAMY .CHCIALBYM KUPIC COS TAKIEGO BY NA PODKRECONYM OBECNIE PROCU TO SMIGALO I NA CHIPSECIE VIA BO PRZECIEZ TAKOWY MAM PAMIETAJ ZE TO NI ENFORCE I WSZYSTKO IDZIE RAZEM Z SZYNA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi