declerc Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Witam Mam Asus A8N do tego W2k3 64bit i nie cholere nie mogę znaleźć/zainstalowac driverów do Multimedia Audio Controller Na stronie sa jakies stery ale to do samej dzwiękówki chyba. A ja nie moge kontrolera zainstalować Prosze o pomoc Dzx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mad3ros Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Witam Mam Asus A8N do tego W2k3 64bit i nie cholere nie mogę znaleźć/zainstalowac driverów do Multimedia Audio Controller Na stronie sa jakies stery ale to do samej dzwiękówki chyba. A ja nie moge kontrolera zainstalować Prosze o pomoc Dzx 1460772[/snapback] Hmm... Ja mialem wszystko w "paczce" do nForsa 4 z nvidii. ( 6.39 wersja ). Moze to ci pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Jedna płyta - jeden temat :rulez: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=112054 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mad3ros Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Jedna płyta - jeden temat :rulez: 1460883[/snapback] Upss. Sorry. To sie juz nigdy wiecej nie powtorzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Chciałbym w to uwierzyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...