JacekArt Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 testowałem dysk programem HD Tach 2.7 i jest tam opcja "enable write test" zaznaczyłem i wykosiło mi partycje. może mi ktoś doradzić czym to mogę przywrócić? jakiś program? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekara Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 PowerQuest Partition Magic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekArt Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 próbowałem- nic z tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 jeśli chodzi o przywracanie danych to Easy Recovery pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anonymus Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 file recover działa pod windowsa wiec nic ci on nie da bo możesz jeszcze zamazać partycje.najlepiej poszukaj program dosowski np mrecovery.Też miałem taki problem. Włączyłem programik KILLHD i zmazał mi partycje jednak odzyskałem mrecoverem.Jeżeli chcesz to ci go przyśle =anonymus= Moj e-mail: jakbyś chciał porady :anonymus@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...