wicuś Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Panowie czekam na radiatorki do mojej grafy,ale wykorzystam tylko 4 sztuki.Wymyśliłem że pozostałe cztery przykleję do stopki mojego BigTyp-a.I tu mam pytanie :Czy to ma sens??Czy lepiej nie "marnować" radiatorów bo to nie ma sensu?Pytam bo może ktoś z was już tak robił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Przyklej i zdaj relację z różnicy temperatur (o ile taka będzie) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) Moje temperatury na Big Typhoonie i E6750 3570MHz 1.47V to 61 st. C po godzinnym SmallFTP Orthosa. Temp. mierzone w CoreTemp 0.96.1. Czy ktoś ma niższe temperaturki? BigTyp jest malutki. Niknie w Chiefie. Edytowane 30 Marca 2008 przez shooter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Wpadłem na pomysł, żeby backplate do BigTypa zrobic z plyty drewnianej grubosci 5 mm. Otwory na luty kondensatorów spokojnie można wywiercić. Drewno nie przewodzi prądu (oczywiście suche) i da idealny rozkład obciążenia. Co sądzicie o tym pomyśle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Spróbuj... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicuś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ja uciąłem te śmieszne kołeczki w moim mocowaniu od TT,dorobiłem beckplata z blachy aluminiowej i dałem miękką gumę jako izolator.Skręciłem to ma śruby i jest spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Odkopuje :wink: Czy miałby ktoś na zbyciu zapinkę AM2 do bigtyphoona?? O ile sie mylę VX miał taką... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Czy Thermaltake Big Typhoon pasuje na socket 1156 ? Lub czy mozna go jakos prosto przerobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...