kerimek Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Zaczalem miec problemy z kompem po zmianie sterownikow z normalnych catalystow 5.4 na omegi 2.6.5 (tez opartych na c 5.4) komputer zaczal sie wieszac. Nie towarzyszy temu zaden blu scrin. Po prostu myszka staje w miejscu, i over tylko restart ratuje. WIe ktos co to moze byc? Przywracanie systemu do poprzedniego stanu przez punkt przywracania i zmiana na nowe 5.5 nic nie daje ;/ glupio by ylo znow formatowac kompa ;/// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 A uzyles programu w rodzaju "driver cleaner" do usuniecia Catalystow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerimek Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Tak wlasnie to zrobilem zainstalowalem od nowa wszystko. Dalej to samo. Zauwazylem ze jak poczekam jakis czas (od 1 min do kolo 5) to komp sie sam odwiesi i dziala normalnie dalej ale juz za ktoryms razem restart bez ostrzezenia. Ma ktos jakies pomysly? W ati istnieje cos takiego jak vpu recover moze to to odwiesza system? Do czego to w ogole sluzy? (tzn kiedy sie uaktywania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal188 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Ja także mam problem z tymi sterownikami. Niektóre gry wogóle nie chcą się uruchomić, chociaż benchmarki chodzą bez problemu. Zdarza się to już przy drugiej karcie, wcześniej na Radeonie 9250, a teraz na Radeonie 9550, a największy problem jest w tym, że na orginalnych sterach karta nie daje się kręcić :sad: Może wie ktoś z tym zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sight Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Ja także mam problem z tymi sterownikami. Niektóre gry wogóle nie chcą się uruchomić, chociaż benchmarki chodzą bez problemu. Zdarza się to już przy drugiej karcie, wcześniej na Radeonie 9250, a teraz na Radeonie 9550, a największy problem jest w tym, że na orginalnych sterach karta nie daje się kręcić :sad: Może wie ktoś z tym zrobić ? 1463779[/snapback] zainstaluj sterowniki omega 2.6.1.2 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1026 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...