Skocz do zawartości
kerimek

Zwiecha Po Zmianie Na Ati Omega 2.6.5

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczalem miec problemy z kompem po zmianie sterownikow z normalnych catalystow 5.4 na omegi 2.6.5 (tez opartych na c 5.4) komputer zaczal sie wieszac. Nie towarzyszy temu zaden blu scrin. Po prostu myszka staje w miejscu, i over tylko restart ratuje. WIe ktos co to moze byc? Przywracanie systemu do poprzedniego stanu przez punkt przywracania i zmiana na nowe 5.5 nic nie daje ;/ glupio by ylo znow formatowac kompa ;///

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wlasnie to zrobilem zainstalowalem od nowa wszystko. Dalej to samo. Zauwazylem ze jak poczekam jakis czas (od 1 min do kolo 5) to komp sie sam odwiesi i dziala normalnie dalej ale juz za ktoryms razem restart bez ostrzezenia. Ma ktos jakies pomysly? W ati istnieje cos takiego jak vpu recover moze to to odwiesza system? Do czego to w ogole sluzy? (tzn kiedy sie uaktywania)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także mam problem z tymi sterownikami. Niektóre gry wogóle nie chcą się uruchomić, chociaż benchmarki chodzą bez problemu. Zdarza się to już przy drugiej karcie, wcześniej na Radeonie 9250, a teraz na Radeonie 9550, a największy problem jest w tym, że na orginalnych sterach karta nie daje się kręcić :sad: Może wie ktoś z tym zrobić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także mam problem z tymi sterownikami. Niektóre gry wogóle nie chcą się uruchomić, chociaż benchmarki chodzą bez problemu. Zdarza się to już przy drugiej karcie, wcześniej na Radeonie 9250, a teraz na Radeonie 9550, a największy problem jest w tym, że na orginalnych sterach karta nie daje się kręcić  :sad:  Może wie ktoś z tym zrobić ?

1463779[/snapback]

zainstaluj sterowniki omega 2.6.1.2

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1026

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi