DeeJayWaski Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Witam! Chce kupic srebrny model NEC'a (ND-3540A) ale nie wiem czy to nie jest pic na wode i mam obawy co do trwalosci farby/spray'a! Wydaje mi sie ze bedzie sie wycieral... Prosze o wypowiedz uzytkowników srebrnego modelu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Witam! Chce kupic srebrny model NEC'a (ND-3540A) ale nie wiem czy to nie jest pic na wode i mam obawy co do trwalosci farby/spray'a! Wydaje mi sie ze bedzie sie wycieral... Prosze o wypowiedz uzytkowników srebrnego modelu... 1461475[/snapback] nic sie mu nie stanie - teraz nawet probowalem na sile paznokciem zedrzec farbe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 nic sie mu nie stanie - teraz nawet probowalem na sile paznokciem zedrzec farbe :) 1461517[/snapback] Dzieki za wypowiedz! pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...