sinus Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 jakiej firmy najlepiej kupić 9000 , mam zamiar kręcić. co daje dvi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 hercules, zawsze wypasione pudelka programy, gry. dvi to dodatkowe wyjscie na karcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 gigabyte-ma pamieci 3,3 Ns-ten pro oczywiscie dvi to wyjcie pod panel LCD 3,3 Ns wedlug wyliczen pozwalaja Ci na wyciagniecie pamieci do 300MHz-wedlug wyliczen oczywiscie -nie wiem jak w praktyce-Jak do krecenia to wszyscy na tym forum polecaj saphire -nie wiem czy tak to sie pisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 GIGABYTE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 gigabyte-ma pamieci 3,3 Ns-ale on pyta o Radka 9000, który ma chyba 4 ns, a nie o 9000 Pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...